Hakkımızda

Risalet Turizm Kutsal Yolculuğa Hazır Olun

IMG 3182 scaled | Risalet Turizm

Neden Risalet Turizm?

Umre turlarımız ile binlerce Müslümanı kutsal topraklara taşıyoruz. Her Umre ziyaretinde misafirlerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Ehil ve Tecrübeli Hocalarımızın eşliğinde, her dakikası maneviyat yüklü programlarla, Mekke-i Mükerremede Harem-i Şerif’e, Medine-, Münevvere’de Mescid-i Nebevi’ye en yakın 4 veya 5 yıldızlı otellerde konaklama imkanı ile 2024 yılı umre turları sizleri bekliyor. Umre turları programı kapsamındaki anlaşmalı olduğumuz otellerde, yemeklerimizde donmuş ithal et yerine, İslami usullere göre kesilmiş taze et kullanıyoruz.

Ehil ve Tecrübeli Hocalarımızın eşliğinde, her dakikası maneviyat yüklü programlarla, Mekke-i Mükerremede Harem-i Şerif’e, Medine-, Münevvere’de Mescid-i Nebevi’ye en yakın 4 veya 5 yıldızlı otellerde konaklama imkanı ile 2024 yılı umre turları sizleri bekliyor. 

Bizi Takip Edin

Misyonumuz

Risalet Turizm hac ve umrenin sizi ulaştıracağı erdem ve nimetlere erişmeniz, hakikat yolunun manasını ve ehemmiyetini anlayarak yaşayabilmeniz için; her türlü organizasyonu gerçekleştirme gayesiyle kuruldu.İnsan hayatında müthiş tesirler bırakan hac ve umre ibadeti ancak dikkatli ve titiz bir organizasyon içinde gerçekleşebilir.Bu seyahatlerde sizlere eşlik etmek, keyfiyette en iyiye ulaşmanızı sağlamak için tecrübeli bir kadronun varlığı kaçınılmazdır.

Kurucu ortaklarımızın ulusal ve uluslararası vizyonda gerçekleştirdikleri başarılar, Risalet Turizm duyulan güvende en büyük katkıyı sağlamaktadır.Zamanı ve insanı yaratanın, vahyi indirenin, zamanı ve insanı vahiyle şereflendirenin huzurunda arınmak, biz müminler için elbette çok kıymetli.

Hac farizasını ve umre ziyaretini dertten, tasadan uzak bir şekilde yerine getirmek hakkına hepimiz sahibiz. Aydınlık bir zihin yolculuğunda ve dünyevi olandan uzak bir huşunun halesinde farz olan vazifeleri yapmak duru bir zihin gerektirir.

Risalet Turizm olarak, hac ve umre ziyaretlerinize gidiş-gelişte, her türlü seyahat ihtiyacınızı karşılayarak sadece kutsal olana yoğunlaşmanızı sağlamak ilk vazifemizdir

Vizyonumuz

Ülkemizde ve uluslararası platformda ilklerin, yeniliklerin en iyisini ve en kalitelisini sunabilmek için oluşturduğumuz organizasyonumuz, sizlerin teveccühü ile çok daha hızlı büyüyecektir. Köklü ve sağlam altyapımız, geçmiş tecrübelerimiz, bilgimiz, güvenilirliğimiz ve sorumluluk bilincimiz kalıcı olacağımızın garantisidir.

Amacımız Hac ve Umre yolculuğuna yeni bir anlayış kazandırıp her an Hakk’ın yolunda, halkın yanında olabilmektir. İnsanların yaratılış gayelerine katkı sağlayabilmek amacıyla maddi ve manevi imkanları bir araya getirerek hizmet sunabilmek bize büyük bir mutluluk verecektir.

Sizi hayra ve hakikate yönlendiren bu yolculukta, bütün beklentilerinize cevap bulabilmek için her zaman yanınızdayız.

Risalet Turizm

Değerlerimiz

Risalet Turizm olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunarken benimsediğimiz temel değerlerimiz bizi sektörde öncü bir marka yapmaktadır. İşte değerlerimiz:

Güven

Hacı adaylarımızın güvenini en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz.

Kalite

Tüm hizmetlerimizde yüksek kalite standartlarını gözetiyoruz.

Dürüstlük

Şeffaf ve açık iletişimle misafirlerimize en doğru bilgileri sunuyoruz.

Risalet Turizm

Kutsal Yolculuğunuz İçin Hemen Rezervasyon Yapın!

Umre paketlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yapmak için şimdi bizimle iletişime geçin. Deneyimli rehberlerimiz ve konforlu hizmetlerimizle unutulmaz bir Umre deneyimi yaşayın.